MoeilijkheidsgraadGemiddeld

Ingrediënten voor 4 personen.

Totale tijd20 minuten
 6 Peren
 8 Gekarameliseerde-amandel kaasjes
 50 g Walnoten
 100 g Veldsla of salademix
 Boter
 2 eetlepel Honing
 Dressing Hof ter Vrijlegem
1

1. Verwarm de oven op 180°C
2. Schel de peren en snij in blokjes.
3. Zet een pan op het vuur, laat een goede klont boter smelten en bak de peren met 2-3 el honing.
4. Zet de gekarameliseerde geitenkaasjes op een ovenschaal en laat ze voor 5-8 min in de oven.
5. Snij ondertussen de walnoten fijn.
6. Dresseer op uw bord
7. Tip gebruik de honingdressing van Hof ter Vrijlegem voor extra smaak.
8. Smakelijk!

Ingrediënten

 6 Peren
 8 Gekarameliseerde-amandel kaasjes
 50 g Walnoten
 100 g Veldsla of salademix
 Boter
 2 eetlepel Honing
 Dressing Hof ter Vrijlegem

Aanwijzingen

1

1. Verwarm de oven op 180°C
2. Schel de peren en snij in blokjes.
3. Zet een pan op het vuur, laat een goede klont boter smelten en bak de peren met 2-3 el honing.
4. Zet de gekarameliseerde geitenkaasjes op een ovenschaal en laat ze voor 5-8 min in de oven.
5. Snij ondertussen de walnoten fijn.
6. Dresseer op uw bord
7. Tip gebruik de honingdressing van Hof ter Vrijlegem voor extra smaak.
8. Smakelijk!

Herfst salade met gekarameliseerde-amandelkaasjes

Laat een reactie achter