Lammetjes Knuffelen

Heb jij al gehoord van de lammetjesknuffelbak?

Wat is het? wat kan je? Maar wanneer is het? Hieronder vindt je al uw vragen!

Belangrijk:
Reserveren voor de lammetjesknuffelbak is verplicht!
Dit kan maar vanaf februari. Meer info over het reserveren, komt maar online eind januari.  Lammetjesknuffelbak: 10 februari tot en met 16 maart.

DSC_0244

Wat is de lammetjesknuffelbak?

Wij willen eigenlijk de mensen en kinderen terug dichter bij het boerderij leven betrekken, vandaar dat de knuffelbak ontstaan is. Heel simpel is het een grote bak vol stro en vol met lammetjes voor jong en oud! Je kan zo lang knuffelen als je wilt!

Wanneer is de lammetjesknuffelbak?

De lammetjesknuffelbak valt 1 keer per jaar tijdens ons lammerseizoen. Dit is eigenlijk altijd vanaf de krokusvakantie en dan een maand lang. De datum voor volgende jaar staat al vast, de knuffelbak is terug open vanaf 10/02/24 tot 16/03/24. Dit kan altijd tijdens onze openingstijden. Dus maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10u-18u. dinsdag en zondag zijn wij gesloten. Het is verplicht om te reserveren! En dit kan pas in februari.

Kan ik doorheen het jaar de boerderij bezoeken?

NATUURLIJK, altijd tijdens onze openingstijden kunnen jullie een bezoekje brengen op onze boerderij! We vinden het belangrijk dat jullie doorheen het jaar naar de diertjes kunnen kijken om te zien hoe ze groeien of wat er nu weer op de boerderij gebeurt. Een ideale uitstap als je niet weet wat doen, bij goed en slecht weer.

Wat valt er te zien op de boerderij?

Voor alle duidelijkheid, we zijn geen kinderboerderij. Wij willen de echte boeren kijk mee geven aan onze klanten, wij steken het dan ook niet onder banken of stoelen als er een diertje ziek is. Maar wij willen ook het fijne tonen hoe de koeien zich zelf laten melken in de robot, hoe de geitjes genieten van het verse gras in de wei. Hoe de lammetjes van al die extra aandacht houden van de klanten. En terwijl de kalfjes eerder nieuwsgierig zijn naar al die lachende gezichtjes. We hebben ook nog enkele kippen, alpaca en minivarken lopen op een wei’tje, die vooral gewoon willen eten. En bij zomers weer past een lekker vers roomijsje met een appelsapje uit het hoevenwinkeltje naar meer! Er valt wel altijd iets te beleven op de boerderij!

Bekijk hieronder wat sfeerbeelden

Of bekijk deze video